Antena 1 provoacă românii să gătească tradițional în cadrul unui nou show culinar ce va începe în această vară. Antena 1 caută România în bucate și pe cei care au păstrat tradiția bunului gust.

Nici nu s-a încheiat sezonul doi al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, că Antena 1 demarează un nou reality show culinar.

Cei care știu să gătească românește, cunoscătorii fini ai bucatelor tradiționale, cine nu are rival la poale-n brâu, cine știe secretul celor mai savuroase sărmăluțe sau ai celor mai delicioși cozonaci, adepții mâncării ca la mama acasă, cei care preferă oricând un bulz în locul unui foie gras și care sunt neîntrecuți la gătit românește sunt invitați să se înscrie pe pagina casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0741.838.428.

Cei care se înscriu au șansa să facă parte dintr-un nou cooking-show pregătit de Antena 1, în care se vor putea întâlnii cu chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Din Moldova, Banat, Ardeal, Oltenia, Maramureș, Dobrogea sau Muntenia, Antena 1 îi provoacă pe toți cei care au talent la gătit românește să se înscrie.

Show-ul ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” va rămâne în continuare în grila de programe Antena 1.