Antena 1 a schimbat data difuzării finalei Asia Express – Drumul Împăraţilor

Finala reality show-ului Asia Express – Drumul Împăraţilor nu va mai avea loc pe 24 noiembrie 2021, aşa cum se stabilise iniţial. Antena 1 a decis să schimbe data difuzării marii finale care va dezvălui echipa câştigătoare a sezonului cu numărul patru.

Fanii Asia Express mai au de aşteptat până când vor afla cine a câştigat competiţia. Antena 1 a stabilit data la care se încheie traseul de pe Drumul Împaraților.

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, acordat în cel de-al patrulea sezon de Asia Express.

După o mulțime de provocări pe care concurenții le-au trecut cu brio pe Drumul Împăraților, e timpul ca Asia Express sezonul 4 să-și aleagă echipa câștigătoare.

Un periplu uimitor în Turcia, Georgia, Iordania și Israel se încheie cu o Finală Asia Express pe cinste.

Antena 1 a stabilit ca Finala Asia Express, Drumul Împăraților să fie difuzată pe 28 noiembrie 2021, de la ora 20:00.

În seara de duminică, 28 noiembrie, fanii Asia Express vor afla răspunsul întrebării care stă pe buzele tuturor: „Cine sunt câștigătorii Asia Express?”.

Drumul Împăraților din Asia Express s-a deschis în Turcia. Acolo 9 echipe au descoperit cât de frumoasă dar și grea este competiția de la Antena 1.

Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco Paglieri, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza Natanticu, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Anca Ungureanu, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au acceptat provocarea Asia Express. Cu toții au cunoscut cultura, splendoarea și modul de trai din Turcia. Au avut de-a face cu probe care le-a pus răbdarea la încercare.

La finalul fiecărei etape, trei dintre echipele de la Asia Express au avut de-a face cu temuta cursă pentru ultima șansă.

După cursele din Turcia, a venit rândul Georgiei să-i provoace pe concurenți. Mai puține echipe au ajuns în Georgia, pentru că, de-a lungul competiției au avut loc eliminări. În Georgia, concurenții s-au confruntat cu trasee montane dificile, dar priveliștile superbe alinau orice disconfort.

După experiența din Georgia, competiția și-a mutat locul în Iordania, iar concurenții rămași în cursă au avut de-a face cu greutățile din deșert.

Finala competiției Asia Express are loc în Israel. Pe 28 noiembrie 2021, de la orele 20:00, fanii află cine sunt marii câștigători ai sezonului 4 Asia Express.