Antena 1 a sistat filmările pentru emisiunea „Te cunosc de undeva” după ce Marcel Pavel, concurent în emisiune, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Mai mulţi angajaţi ai televiziunii şi concurenţi ai emisiunii, au fost depistaţi pozitiv cu COVID 19.

Antena 1 a luat decizia dupăe ce Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus și internat la Institutul Matei Balș. Şi Ozana Barabancea, jurat al emisiunii, se află internată la Spitalul Matei Balş, după ce testul pentru Sars-Cov-2 a ieşit pozitiv.

Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare. În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, a precizat Liana Sanda – PR Manager Antena 1, pentru recentNEWS.ro.

Vedetele se află în carantină pentru 14 zile.  În afară de Marcel Pavel, infectați ar fi și Adriana Trandafir și Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, dar și Ozana Barabancea. Zece persoane sunt infectate în total, alți cinci angajați, cameramani și oameni de la montaj, ar fi contactat virusul.

În cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel, Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.