În timp ce unele domenii de activitate se chinuie să depășească perioadele de criză economică, în timp ce unii își redefinesc să spunem așa modul în care își desfășoară munca și se actualizează practic la noile cerințe de pe piață, alții nu fac nimic și totul merge strună. Da, este vorba de videochat, acel domeniu ce pare că sfidează efectiv astfel de probleme. Angajări sunt constant anunțate. Iată ce cerințe sunt impuse pentru doritoare!

Cum este candidata potrivită la videochat

Cerințele pentru angajari videochat nu sunt exagerate. Vorbim despre detalii de minime cunoștințe de operare pe pc, fata să fie majoră și dezinvoltă, cel puțin dornică să învețe și să descopere acest domeniu. Experiența nu este relevantă, oricum fiecare studio de profil preferă să își instruiască echipa așa cum consideră, urmând un tipar anume. Există și aici secrete ale succesului.

O altă regulă, dacă se poate spune așa, este cunoașterea limbii engleze. Cel puțin partea basic, asta pentru că fiecare studio în parte oferă beneficii extra salariale, printre care și training pentru angajate, implicit pentru aprofundarea cunoștințelor de limbă engleză. Iar explicația este simplă și anume că videochatul are public țintă nișa masculină din afara țării.

Candidata potrivită este cea deschisă la nou, care lasă prejudecățile în spate, care vede în videochat o oportunitate de evoluție. Și spunem asta pentru că domeniul este unul atipic și sfidează oarecum gândirea tradiționalistă și învechită.

Prima dată la videochat – bine de știut

Dacă vă interesează anunțurile de angajari videochat in Bucuresti trebuie să știți că nu toate studiourile de profil au aceleași oferte. Unele dintre acestea au în vizor interesul pentru modele și investesc în acestea. În plus față de salariul oferit pun la bătaie diferite premii – prima de angajare, dacă modelul recomandă și altor persoane jobul sau chiar premiul pentru cea care are cele mai multe ore în online. Ofertele diferă, însă fetele dornice de acest tip de job nu trebuie să se lase purtate de val doar din privința salariului.

Ce-i drept, câștigurile din videochat sunt cu mult mai mari decât cele din alte domenii. Sunt vehiculate sume mari, iar potențialul domeniului este mare. Practic se poate spune că sunt câștiguri tot mai mari, în funcție de implicarea fiecărei angajate. Spre exemplu, conform detaliilor oferite în pagina oficială a unui studio de profil, Prime-studios.ro, câștigurile pot ajunge și la 25 000 lei/3 luni.

Pe lângă sumele foarte mari sunt și alte câștiguri, spre exemplu posibilitatea de a câștiga o operație estetică decontată de studio. Astfel, modelele își pot îndeplini o dorință, pot face o îmbunătățire cu privire la aspectul lor fizic, fără să mai scoată din buzunarul propriu bani.

Contează însă și mediul de muncă. Pentru că și acesta poate avea o influență asupra muncii de zi cu zi. Ei bine, la acest capitol cei de la Prime Studios impresionează cu abordarea lor. Oferă intimitate și tot confortul modelelor, au studio bine pus la punct, luxos și modern amenajat. Fetele lucrează în camere individuale și au program flexibil, în ture. În plus, echipa este exclusiv formată din fete, ceea ce automat contribuie la integrarea oricărei nou venite.

În loc de concluzie

Cu adevărat, motivele pentru care o femeie preferă să lucreze în acest domeniu nu țin numai de partea financiară. Ci și de independența pe care și-o câștigă. Unii muncesc o viață și au o limită a posibilităților. Alții ating acel nivel de satisfacție materială mai repede decât și-ar fi închipuit. Iar din această ultimă categorie fac parte și modelele de la videochat.

Cu un cumul de avantaje, ofertele de angajări în videochat sunt și constante, astfel încât acesta ar putea fi un barometru al prosperității domeniului. Asta caută oricine, să aibă un job ce oferă stabilitate, nu doar un venit constant.

Videochatul este domeniul care a stârnit controverse încă de la prima sa apariție pe piața muncii. Dincolo de discuții ce împart publicul în două, un lucru este cert și anume faptul că aici predomină prosperitatea, veniturile sunt mai mari, iar condițiile de angajare sunt puține și deloc exagerate. Vă puteți convinge și singure, detalii de acest gen sunt înscrise și în pagina oficială prime-studios.ro.

Contact: 0725 165 944