Trei dintre băieții-ispită din cel de-al patrulea sezon Insula Iubirii”, care va avea premiera în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, au decis să lanseze o melodie inspirată din experiența lor.

Andy, Cristian și George sunt cei care interpretează melodia ”Ispite”, dar și protagoniștii unui videoclip incitant, în care apar și Irina și Dana, la rândul lor ispite în cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, dar și yacht-uri și bolizi de lux. ”Aceasta este prima experiență a noastră în domeniul muzical, dar ne-a plăcut să fim implicați într-un astfel de proiect și chiar ne gândim să repetăm!”, a declarat George.

Cu un fizic atletic și puternic, Andy este pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, la Antena 1. Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii şi de cărţi, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații. Cristian (22 de ani) este pasionat de sport dintotdeauna, iar până acum a făcut dans sportiv și fotbal, însă a fost nevoit să renunțe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. Cu un trup bine lucrat și o privire pătrunzătoare, Cristian mărturisește că, de obicei, nu are o problemă în a atrage atenția fetelor.  George (26 de ani) este din București și lucrează ca antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanță.

În cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”, care va avea premiera în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.