Andrew Tate, primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminica aceasta, de la 22:30, Andrew Tate, un personaj controversat al scenei publice romanești si nu numai, se va afla in platoul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. 

Cu miliarde de vizualizări pe rețelele sociale și sute de mii de cursanți pe platformele online, Andrew Tate este in prezent sub control judiciar, acuzat de trafic de persoane, viol, lovire și alte violențe, alături de fratele sau, Tristan Tate. Procesul celor doi frati a tinut primele pagini ale presei din Romania si din lume. In luna august a acestui an, cei doi frati au scăpat de arestul la domiciliu, fiind plasați sub control judiciar, cu mai multe interdicții, precum si aceea de a nu părăsi teritoriul României.

 În cadrul interviului din aceasta  duminică, Denise Rifai va adresa cele 40 de întrebări, menite sa facă lumina in ceea ce privește trecutul și prezentul lui Andrew Tate, precum si acțiunile care l-au adus in punctul de a fi pus sub acuzare.

“Câtă mită ați dat în România?”, “Ați spălat bani prin afaceri imobiliare?”, “De ce loviti femeile?”, “Câte femei aveți în proprietate?”, “Ce păcate aveți?”, “Sunteți mai sărac decât se crede?”, “Cât de periculos este Cobra Tate?”, “Vă simțiți în siguranță în România?”, acestea sunt câteva dintre întrebările la care Andrew Tate va trebui sa răspundă.