Andrei Leonte, fostul concurent de la X Factor, și-a lăsat barbă precum popa, s-a dus pe „Apa Sâmbetei” și a naufragiat în cel mai nou videoclip al sau.

Artistul se află la cel de-al cincilea clip video din cariera sa, în care apare într-o ipostază total inedită, cu o schimbare neașteptată de look și în care sunt scoase în evidență și abilitățile sale actoricești.

 „Naufragiul din clip este de fapt o metaforă pentru sfârșitul unei relații. Această piesă este din păcate inspirată din fapte reale, dar care fac parte din viața oricărui om, vrând nevrând„, a declarat artistul.

Piesa a fost produsă în studiourile Metropolitan Records de către Stan Nicolae, Radu Băisan, Damsa Dragoș Alexandru și băieții de la Deepside Deejays. Textul este semnat de Andrei Leonte și Stan Nicolae. Inspirația videoclipului a fost filmul ”Cast Away” („Naufragiatul”) cu Tom Hanks, iar regia este semnată de Florin Danilov.

Clipul s-a filmat în România, timp de 3 zile și în condiții de vreme deloc prietenoasă.

„Erau 10 grade când am filmat scenele din apă. Asta a fost marea provocare pe lângă un milion de alte căzături și accidente, cum ar fi tăietura la mână și momentul în care mă ridic peste marginea stâncii”, a mai declarat Andrei.