Sâmbăta aceasta, la TVR 2 debutează o nouă formulă a emisiunii, de week-end a emisiunii „E vremea ta… să vezi lumea” – care vine în completarea ediţiilor „E vremea ta” de câte 10 minute difuzate în fiecare zi, de luni până duminică, de la ora 18.50 (înainte de Telejurnal).

Aşadar, din această sâmbătă, cei doi prezentatori ai programului „E vremea ta” din timpul săptămânii: Iulia Zgripcea (de luni până vineri) şi Andrei Bărbulescu (în weekend) vă aduc, de la ora 17.30, pe parcursul a 25 de minute, cele mai diverse informaţii– pornind, bineînţeles, de la vreme şi climă.

Fie că este vorba despre prognoze, retrospective, evenimente în aer liber sau sfaturi de sănătate care depind sau sunt influenţate de vreme – cei doi vor prezenta în fiecare sâmbătă un adevărat caleidoscop de informaţii utile şi interesante. Nu vor lipsi interviurile cu invitaţi de exceptie sau reportaje din diferite domenii. În plus, programul „E vremea ta… să vezi lumea” din fiecare sâmbătă se va adresa şi românilor din diaspora pentru că aici vor găsi  prognoza meteo pentru oraşele din  străinătate în care se găsesc cele mai mari şi mai importante comunităţi de români. Toate acestea, prezentate într-un decor, proaspat şi luminos.

Nu pierdeţi, aşadar, întâlnirea de sâmbătă, ora 17.30 cu „E vremea ta … să vezi lumea!” – programul TVR 2, care te ţine conectat în permanenţă la vreme şi vremuri!

E vremea ta