Niciuna din cele 20 de concurente prezente în cea de-a cincea ediție a show-ului matrimonial Burlacul, nu a fost pe placul lui Andrei Andrei.

Ultima ediție a emisiunii „Burlacul” l-a adus pe Andrei Andrei în fața familiilor și prietenilor Aydei, Andreei și Daianei. „Simt că Andrei face parte din familia noastră deja”, a mărturisit Daiana, care era convinsă că ea va fi marea câștigătoare.

La rândul lui, Andrei a avut numai cuvinte de laudă la adresa părinților ei.

La prima vedere par niște oameni minunați. Pare genul de familie model”, a spus „Burlacul”.

La fel de bine au mers și întâlnirile cu mamele Andreei și Aydei, iar Andrei a reușit să le surprindă pe fiecare cu un gest frumos: mama Aydei a fost adusă la întâlnire cu limuzina, iar pentru mama Andreei a pregătit masa.

În finala show-ului au rămas însă doar Andreea și Daiana.

Soțul Andreei va fi un bărbat foarte fericit și poate soțul voi fi chiar eu”, a spus Andrei.

„Am o conexiune foarte bună cu Daiana. Este inteligentă și aceasta este calitatea cu care m-a cucerit”, crede, de asemenea, „Burlacul”.

Așadar, o decizie foarte grea a atrânat pe umerii lui Andrei.

„Mi-e frică să nu fac pe cineva să sufere”, i-a mărturisit el Andreei Mantea.

Cu toate acestea, Andrei a decis să fie corect cu tinerele și să le spună motivele care îl împiedică să aleagă pe una dintre ele.

Mă bucur că am ajuns să ne cunoaștem și de tot ceea ce am trăit împreună, dar nu aș putea să fiu tot timpul în gardă”, i-a mărturisit Andrei Daianei, recunoscând astfel în fața ei că a fost nevoit să facă anumite lucruri pentru că simțea că altfel ea s-ar fi supărat.

Și Andreea a avut parte de o explicație.

„Vreau să îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase pe care le-am trăit împreună. Cred însă că mai ai anumite piedici de depășit, simt că trebuie să mai afli anumite răspunsuri”, i-a spus Andrei tinerei.