Andrei Andrei, bărbatul cu cel mai sexy fund din lume, e un instalator priceput

Andrei Andrei, bărbatul cu cel mai sexy fund din lume, e un instalator priceput
loading...

“Burlacul” Andrei Andrei, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 24 iulie, la Antena 1, în calitate de concurent al show-ului “Splash! Vedete la apă”, se pricepe la multe treburi casnice.

Bărbatul cu cel mai sexy fund din lume este un bun instalator și știe să repare tot felul de lucruri prin casă. “Am învățat de la tata”, ne-a spus el. Nu-i place însă să gătească.

Protagonistul celui mai recent sezon “Burlacul”, difuzat în această primăvară la Antena 1, a devenit cunoscut în anul 2007 când, în urma  unui concurs organizat de o firma de lenjerie, a fost desemnat “bărbatul cu cel mai sexy fund din lume”.

Admiratoarele lui Andrei Andrei îl vor revedea pe micul ecran, din 24 iulie, la Antena 1, în show-ul “Splash! Vedete la apă”, în care va încerca să execute sărituri dintre cele mai spectaculoase, de la platformele de 3, 5, 7 sau 10 metri.

Categorii: SHOWBIZ

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro