Andreea Mitu și Sorana Cîrstea, la un pas de a se califica pe tabloul principal de la Roland Garros

Andreea Mitu și Sorana Cîrstea, la un pas de a se califica pe tabloul principal de la Roland Garros
loading...

Andreea Mitu și Sorana Cîrstea au reușit să acceadă joi, în turul trei al calificărilor de la Roland Garros, fiind la un pas de tabloul principal al turneului de Grand Slam de la Paris.

Sorana Cîrstea s-a impus în turul doi în fața jucătoarei Jana Cepelova, scor 6-2, 6-4 și va juca în turul trei cu învingătoarea partidei disputate de Elise Mertens și Julia Glushko.

Andreea Mitu a reușit să o învingă în turul doi pe Jiajing Lu, scor 7-5, 6-3. În ultima rundă a calificărilor va juca cu elvețianca Viktorija Golubic aflată pe locul 132 mondial.

Atât Sorana Cîrstea cât și Andreea Mitu și-au asigurat câte un cec în valoare de 14,000 de euro și câte 30 puncte WTA pentru accederea în ultimul tur al calificărilor la Roland Garros.

Pe tabloul principal de simplu feminin de la Roland Garros sunt deja calificate Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro