Andreea Marin devine vedeta PRO TV. Fosta Zână a Surprizelor, va dansa din martie, pe ringul de dans de la Pro TV, devenind astfel colegă cu rivala sa, Mihaela Rădulescu dar și cu celebra Andreea Esca.

Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia confirmă prezenţa în juriul emisiunii „Te PROvoc la dans”, emisiunea care va lua locul celebrului „Dansez pentru tine”.

Multumesc pentru provocare, PROTV! Aventura in pasi de dans incepe! Patru jurați de un calibru imbatabil, față în față cu cei mai surprinzători concurenți, în noul show Pro TV! Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu spun Uite cine dansează!„, este parte din mesajul publicat de Andreea Marin, pe Facebook.

La emisiune va participa și controversata vedetă, Oana Zăvoranu. Zăvoranca şi-a aflat primul competitor masculin de la „Te PROvoc la dans”, emisie ce va înlocui vechea producţie ”Dansez pentru tine”.

Actorul Marius Manole a confirmat că a bătut palma cu PRO TV pentru a participa la competiţia de dans „Te PROvoc la dans”, care va înlocui vechea producţie ”Dansez pentru tine”.

Show-ul, realizat dupa formatul Dancing with the stars, le va aduce romanilor un spectacol grandios din care nu vor lipsi coregrafiile complexe, muzica buna, tehnica, creativitatea, umorul si momentele neprevazute.

In competitie vor intra patru vedete feminine si patru vedete masculine, din diferite domenii de activitate, ce vor invata sa danseze la nivel profesionist alaturi de coregrafi si dansatori cu experienta.

Printre acesti concurenti, asa cum deja a fost anuntat, se afla Dana Budeanu, Oana Zavoranu, Joseph Hadad, Marius Manole si Sandu Lungu, speculandu-se ca ar urma sa fie anuntata, printre altii, si Lora.