Skip to content

Andreea Marin, făcută praf de Oana Zăvoranu, după moartea Stelei Popescu: Era la masă cu dna Stela și stătea ca tuta!

Oana Zăvoranu, atac dur la Andreea Marin, după moartea subită a actriţei Stela Popescu. Zăvoranca a publicat câteva mesaje pe Instagram în care îi mulțumește Stelei Popescu pentru amintirile frumoase, dar cu acest prilej, a judecat-o și pe Andreea Marin, despre care a spus că în loc să se pozeze cu actrița, putea să cheme o ambulanță.

Aș continua cu mocangistele prezente în showbizz-ul românesc, chiar la Gala Unica, dar cred că este încă o zi tristă pt români, decesul Doamnei Stela Popescu. Acum de ce zâna kilului meu, o infatuată de o răutate morbidă, (mai țineți minte cum zbiera ca o isterică că omoară ea toți câinii cu mâinile ei, deși pe ea niciun cățel nu o ataca), stând chiar la masă cu Doamna Stela, a făcut doar poze, și a durut-o fix în pix, și pe ea ca și pe mormanul de proști din sală, care nu au fost în stare să cheme SMURDUL, când femeia CLAR, tocmai făcea un AVC pe scenă, și nu avea nevoie de premii, ca le luase pe toate și pe ăsta l-a și scăpat pe jos, e partea a doua a problemei grave care există în societatea românească. Adică indiferența, răutatea, invidia, falsitatea, ipocrizia și păstrarea aparențelor cu orice preț, chiar și cu prețul morții unei artiste inegalabile. Mare, mare păcat! Andreea Marin, această răutate ipocrita, stătea ca tuta și aplauda sec și nepăsătoare, când orice om (mai ales că cică ea prețuiește viața. no shit!), în loc să aplaude când femeia era clar că nu era bine, suna la SMURD! Vâd că toți ați observat că această Andreea Marin era la masă cu Doamna Stela și că nu i-a păsat, că de fapt pe ea o interesează doar să dea interviuri și să fie pozată, sau să facă reclamă la balsam de păr în grădina ei ofilită! Chiar nu ați înțeles pănă acum cine este această zână obosită și infatuată? O falsă și o oportunistă plină de sine? Nu ați înțeles că pentru ea, doar beculețul camerei aprinse contează, și în afara camerelor este de o răutate morbidă? Și că atunci când nu e filmată sau pozată, își dă arama pe față? Ați uitat cum zbiera ca o hitleristă că ea omoară câinii cu mâna ei? Deși niciun câine nu o ataca și ea zbiera ca o isterică? Că e de fapt o isterică? Pentru ea important era să dea ea bine, nu dădea atenție decât fotografilor! Treziți-vă, vă spun de această individă odioasă de ani de zile, iar azi tot pentru că e o ipocrită, a postat peste tot cât de tare o aprecia, blablabla și fraierii îi dau Like. Like la ce? Că era la masă cu Doamna Stela pentru același premiu și și-a băgat unghia în gât că nu l-a primit ea, ci o artistă adevărată? De ce vă lăsați prostiți în continuu. De ce credeți că asta prețuiește viața, când ea nu iubește nimic, decât pe ea și atenția nemeritată care i-o dau toți lingăii obosiți ca și ea? Wake up people!„, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Andreea Marin, care a asistat la ultima apariţie publică a regretatei Stela Popescu, a oferit un răspuns scurt celor care o acuză pe ea şi pe cei prezenţi la eveniment că nu au reacţionat în niciun fel după ce actriţa a avut un comportament îngrijorător pe scenă, prezentând simptomele unui accident vascular cerebral: Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotrivă. Doar că nu suntem doctori… A râs, a avut energie, momentul de pe scenă a fost cel care ne-a întristat, dar nu ne-am putut gândi atât de departe… o vedeam nemuritoare… aşa cum l-am văzut şi pe tatăl meu…

monica anghel - stela popescu - andreea marin