În ediția de astãzi a emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin vine să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 ( şi în reluare de la 23.00).

Fără să se sfiască în fața mărturisirilor emoționante, cunoscuta prezentatoare va vorbi despre rolul de mamă, despre lucrurile care o definesc cel mai bine, dar și despre meseriile pe care și-ar fi dorit să le aleagă atunci când era la început de drum: ”Mi-ar fi plăcut să mă fac doctor, sau profesoară. În general vorbind, cred că gândurile mele au mers spre îndeletnicirile care să mă apropie de copii, pentru cã am o afinitate față de ei. Dar viața este așa cum e și am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus”.

Făcând un bilanț al lucrurilor pe care le-a învățat până acum, de-a lungul vieții, Andreea Marin va vorbi și despre cea mai grea decizie pe care a luat-o: ”Renunțarea la oameni la care eu țineam, dar care nu trebuiau să rămână alături de mine. Uneori, trebuie să ne vedem de drumul nostru și să nu ne înfrânăm unii de alții. Fiecare are calea sa și trebuie să înțelegem că putem fi alături de anumiți oameni doar atât cât avem o misiune comună, și nu mai departe

Ce va răspunde faimoasa prezentatoare la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.