Casa vedetei tv, Andreea Marin a fost spartă de hoți, vineri noapte între orele 20,30 și 23,50. Acum polițiștii ilfoveni au deschis un dosar de cercetare și sunt pe urmele hoților.

Andreea Marin a depus plângere la Poliția Ilfov unde a reclamat faptul că vineri noapte, între orele 20.30 şi 23.50, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în locuinţa sa.

Andreea Marin precizează în plângere că nu era nimeni în casă în momentul în care hoţii au dat spargerea, iar aceştia nu au avut ce să fure, pentru că nu are obiecte de mare valoare.

Poliţiştii de la IPJ Ilfov au făcut cercetări la casa Andreei Marin, au ridicat probe şi au deschis un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem.

Coincidență sau nu, spargerea vine la două zile după ce în presă s-a aflat că Fiscul îi verifică averea Andreei Marin.

”Aflu această poveste la nivel de zvon, de la voi, căci eu nu am primit nicio notificare în acest sens. Dar chiar şi aşa, cred că nu e nimic anormal să primeşti un control la un moment dat, iar acum înţeleg că e vorba de o campanie naţională în acest scop. Din punctul meu de vedere, această procedură ar trebui privită că normalitate şi nu ai de ce să te temi dacă eşti un om corect, iar din veniturile de pe urma muncii tale îţi plăteşti datoriile către stat. Aşa e firesc: fiecare individ să îşi vadă de treabă şi să fie conştient că, fiind corect în privinţa taxelor, nu lasă această povară fiscală să apese pe umerii celor ce se străduiesc să facă totul bine, fără să aibă nimic de ascuns”, scria Andreea Marin pe 20 august, pe pagina sa de facebook.

Azi, vedete susține că e ciudat ca spargerea să vină după ce s-a aflat că fiscul îi face control la avere: Mi se pare cel puţin ciudat că atacul hoţilor de azi-noapte vine după seria de articole pline de speculaţii neadevărate, apărute ieri în presă şi preluate de televiziuni. Este trist că se întâmplă astfel şi că nimeni nu se gândeşte ce consecinţe poate avea faptul că prin nişte cuvinte pui o ştampila asupra unui om şi insinuezi că trăieşte în lux sau că în casă să s-ar află se află cine ştie ce mari comori. Din fericire, hoţii nu au avut ce să fure de mare valoare, pentru că nu deţin bijuterii scumpe şi nu ascund comori în propria casă. Nu am făcut niciodată paradă cu bunurile pe care le deţin, de exemplu, am aceeaşi maşină de mulţi ani de zile, nici nu intenţionez să o schimb pentru că nu ţin să fiu la modă cu noile apariţii, iar în casă nu ţin niciodată, din principiu, sume mari de bani, ci doar necesarul pentru viaţă cotidiană. Nu aş fi avut nici această suma dacă nu am fi fost acum în reparaţii.

Vedeta de televiziune Andreea Marin locuieşte împreună cu soţul său, medicul turc Tuncay Öztürk, şi cu fiica ei Ana Violeta.