Andreea Gherasim a început prin a lucra în redacția Observatorului Antenei 1, la secția Social, iar din acel moment cariera sa a fost într-o continuă ascensiune.

Începând de săptămâna aceasta, telespectatorii Antena 1 au avut ocazia să o vadă pe Andreea într-o nouă ipostază și un nou domeniu, ca prezentator de Meteo în cadrul Observatorului.

S-a alăturat colegilor Mihai Jurca și Iuliana Pepene și mărturisește că are planuri foarte mari în continuare: ,,Cred că va fi un parcurs frumos, mai ales că sunt foarte ambițioasă!”

Deși este extrem de entuziasmată de oportunitate, este conștientă că orice pas înainte este dublat și de multe provocări: ,,E un moment important pentru mine, mai ales că s-a întâmplat totul foarte repede. Colegul meu, Mihai Jurca, a avut încredere în mine și m-a lăsat într-o zi să încerc să fac o probă. Mi se părea extrem de dificil ce făcea el, pentru că rubrica meteo e mult mai mult decât citirea unor temperaturi.”. Cu toate acestea, este convinsă că va avea parte doar de vreme bună și că atmosfera creată de colegii din platou o va ajuta: ,,Îi am și pe Olivia și pe Vali, care sunt tot timpul plini de energie și îmi transmit din starea lor. După 1 an și 3 luni de Observator Matinal, ne-am creat o relație de prietenie și ne simțim foarte bine dimineața, sperăm ca și cei de acasă să preia din energia noastră la începutul zilei.”, mărturisește Andreea.