Andreea Esca și Dana Rogoz au fost invitatele de azi, la Dimineaţa-n Mare Fel. Ele au fost cu Bogdan, Shurubel şi Ionuţ la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, pe care l-au şi absolvit.

Andreea Esca şi-a adus aminte de prima ei zi de şcoală, când a stat în prima bancă pentru că era cea mai scundă. Din această cauză, i se spunea Piticot. Ea n-a uitat nici de bentiţa groasă care îi pica pe ochi.

„Eram oribilă”, a spus ea râzând.

În ceea ce priveşte perioada liceului, Andreea a mărturisit că primise o factură la telefonul fix în valoare de 300 de lei. Pentru că ştia că părinţii o vor certa, a găsit o soluţie: s-a plimbat din clasă în clasă şi a strâns banii necesari pentru factură.

Mai mult, ea le-a spus lui Bogdan, Shurubel şi Ionuţ că nu mai este un secret faptul că, fetele din liceu se îndrăgostesc întotdeauna de băieții care fac  baschet. Chiar Andreea Esca le-a mărturisti că ieșea mereu în oraș cu un coleg de liceu baschetbalist și astfel stârnea invidia colegelor. “Mi-a plăcut mereu să fiu invidiată a glumit vedeta.

Dana şi-a adus aminte că în prima zi de şcoală a mers din clasă în clasă să cânte, deoarece făcea parte dintr-un grup de copii, numit Minisong. De asemenea, porecla ei din clasa I era Dana Banana.

În ceea ce priveşte perioada liceului, Dana Rogoz a fost îndrăgostită de un baschetbalist, cu care îşi imagina că îşi va petrece întreaga viaţă. Mai mult, ea i-a cumpărat o stea de pe cer, drept cadou.

La final, cele două vedete au sunat clopoțelul la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din București, amintindu-le tuturor elevilor că a început școala.