Vești triste vin din Londra. Andreea Cristea, românca rănită în atentatul terorist de la Londra, a murit. Medicii englezi nu au putut să-i salveze viața.

Andreea Cristea, în vârstă de 31 de ani, de profesie arhitect, originară din Constanța, a căzut în Tamisa pe 22 martie, când Khalid Massoud a intrat cu mașina în mulțimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un polițist.

Andreea Cristea a murit la spital, după ce joi a fost deconectată de la aparatele care o mențineau în viață.

Românca avea un cheag de sânge pe creier, avea plămânii plini de apă întrucât a fost aruncată de pe pod, direct în Tamisa de unde a fost recuperată de două bărci.

Andrei Burnaz, iubitul Andreei Cristea, a fost și el rănit în atentat. Tânărul s-a ales cu piciorul fracturat și trei degete rupte, care ulterior au fost puse în gips la spitalul St. Thomas.

Cuplul tocmai ce sosise în capitala britanică pentru a sărbători ziua de naştere a tânărului.

Deşi nu aveau de gând să petreacă prea multe zile în Londra deoarece se aflau într-un city-break, soarta a făcut ca cei doi constănţeni să se afle în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Andreea şi logodnicul ei Andrei visitaseră Catedrala Westminster Abbey şi se îndreptau către Ochiul Londrei când au văzut maşina care se apropia cu o repeziciune ieşită din comun.

Numărul persoanelor decedate după atentatul terorist de la Londra, a urcat astfel la cinci.