Andreea Berecleanu, Mirela Vaida, Răzvan și Dani devin ABBA la Te cunosc de undeva

Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu-Vaida, Răzvan și Dani vin la Te cunosc de undeva!”, ca să-i imite pe cei de la ABBA.

Sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Berecleanu, Mirela Boureanu-Vaida, Răzvan Simion și Dani Oțil urcă pe scenă, ca să-i imite pe Agnetha, Anni-Frid, Benny și Bjorn, membrii legendarei trupe ABBA.

„Suntem deja pentru a doua oară la “Te cunosc de undeva!”. Prima oară, i-am imitat pe cei de la Milli Vanilli, deci am executat un playback de excepție, ca și ei. Acum, cu ABBA, nu se putea să nimerim ceva mai bun. Singurul inconvenient, pentru mine, a fost că a trebuit să îmi rad barba, pe care nu am mai dat-o jos de patru ani de zile”, ne-a spus Răzvan.

Dani completează: Eu nu a trebuit să-mi dau jos barba, ba chiar mi-a mai fost adăugată, la machiaj. Mă bucur că a fost Mirela Boureanu Vaida cu noi și a rezolvat partea cu cântatul și că am văzut-o pe Andreea Berecleanu altfel decât la pupitrul știrilor, cum suntem obișnuiți.

Ce hit-uri din repertoriul ABBA vor cânta Andreea, Mirela, Răzvan și Dani, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”