Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție a celui de-al zecelea sezon „Te cunosc de undeva!”, Andreea Bălan îl dezbracă pe Dorian Popa, ca să afle dacă acesta seamănă cu 50 Cent, personajul pe care artistul îl va avea de imitat.

“Mi se pare o asemănare foarte bună. Dar trebuie să vedem dacă seamănă până la capăt cu 50 Cent”, spune Andreea Bălan, în timp ce se ridică de la masa juriului și se îndreaptă spre Dorian Popa, cerându-i să-și dea jos maioul. Dacă jurata se va declara mulțumită de ceea ce vede, telespectatorii vor afla sâmbătă seara.

Dorian Popa nu a avut mari emoții pentru prima sa apariție la “Te cunosc de undeva!”, în schimb, nu la fel de relaxat s-a simțit la prima întâlnire cu Ozana Barabancea, jurata vocilor din show-ul transformărilor și cea care se ocupă de pregătirea vocală a concurenților.

“Aveam palmele umede, pentru că eu sunt foarte emotiv, deși nu-mi place să arăt asta”, a povestit Dorian Popa.

Cum va aprecia doamna profesoară de canto prima prestație vocală a lui Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție “Te cunosc de undeva!” a noului sezon.

dorian popa - andreea balandorian popa bustul gol