Andreea Antonescu va încerca să-și depășească limitele și să-și demonstreze curajul, în această vară, la “Splash! Vedete la apă”, show-ul care va începe, în curând, la Antena 1.

“Îmi place enorm acest show, jur! Este cel mai tare proiect de televiziune la care am participat până acum”, ne-a declarat fosta componentă a trupei Andre.

Andreea Antonescu și-a dorit să învețe să execute sărituri în apă de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri, chiar dacă nu știe să înoate.

Crede că, în acest sens, o va ajuta faptul că este foarte ambițioasă.

Dacă va reuși ea această performanță, telespectatorii vor afla în curând, la Antena 1, în cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”.

Până acum au confirmat prezența la “Splash! Vedete la apă”, în calitate de concurenți: Nicoleta Nucă, Flavia Mihășan și Roxana Ciuhulescu.

Cele 40 de vedete ale noului sezon au fost antrenate, cinci săptămâni la rând, la bazinul din cadrul complexului “Lia Manoliu”, de patru campioni naționali și internaționali ai săriturilor în apă: Claudia Tiu, Clara Gherase, Adrian Cherciu și Bogdan „Bobo” Ioniță.