Ruleta a decis ca Andreea Antonescu să o imite pe Andreea Bălan, fosta colegă de trupă Andre, la “Te cunosc de undeva!”.

Sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Antonescu o va imita pe fosta sa colegă de trupă, Andreea Bălan, cu piesa “Baila”, și va trebui să respecte întocmai coregrafia acesteia, ca să primească din partea juratei punctajul maxim.

“Pentru mine n-a fost foarte greu să fac această transformare. Singura problemă a fost timpul foarte scurt pe care l-am avut la dispoziție ca să pregătesc acest rol. Piesa este nouă, nu o știam, dar m-am descurcat”, spune Andreea.

Despre fosta sa colegă de la Andre, Andreea Antonescu are numai vorbe frumoase: Andreea este extrem de ambițioasă. În adâncul sufletului, a rămas un copil și, dacă știi cum s-o iei, vei descoperi că este un om extrem de bun.

Cum reușește Andreea Antonescu să intre în pielea Andreei Bălan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva”.

andreea antonescu - te cunosc de undeva