Andreea Antonescu se aflî în centrul unui scandal naţional după ce a pus pe jar poliţia în urma unui apel la 112 prin care solicita intervenţia de urgenţă acuzând că este sechestrată de iubit.

Andreea Antonescu, fostă membră a trupei Andre, a sunat joi noapte la numărul de urgență 112 şi a anunțat că ar fi sechestrată într-un apartament din Iași. Poliţia a descins rapid la adresa indicată însă totul s-a dovedit o alarmă falsă.

Andreea Antonescu a sunat la 112 și a spus că este în Iași, la locuința iubitului ei, că s-a certat cu acesta și că nu o lasă să iasă din casă.

În momentul în care operatorul 112 a întrebat-o de adresî, Andreea Antonescu nu a mai răspuns, a lăsat însă telefonul deschis şi se auzea cum se certa cu iubitul ei. 

Polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul.

Când au ajuns la adresă, artista le-a spus polițiștilor că nu-și amintește să fi sunat la numărul de urgență și că nu are nicio problemă cu iubitul.

Polițiștii au verificat telefoanele celor doi și au constatat că apelul a fost făcut de pe telefonul lui Ştefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu.

Pentru că a pus degeaba pe drum, autorităţile, Andreea Antonescu a fost amendată drastiv. Vedeta trebuie să plătească 4000 de lei pentru apel fals la 112.

Câteva ore mai târziu, Andreea Antonescu a povestit că de fapt un copil, aflat în vizită, s-ar fi “jucat” cu telefonul ei: Am invitat nişte prieteni, cu un copilaş care când se plictiseşte cere un telefon. Singurul apel care s-a putut face e cel de la 112, iar pe fundal am fost auzită eu care îi spuneam lui Stefan că vreau să-mi iau ţigările, că aş vrea să cobor la maşina să-mi iau ţigările. Nu-mi găseam telefonul şi cheile, pe fundal se auzeau aceste rugăminţi ale mele de a-mi primi telefonul şi cheile.

Însă înregistrarea de la 112 o contrazice flagrant.

Înregistrare apel la 112:
“Operator 112: 112, ce urgență aveți?
Andreea Antonescu: Alo, vreau și eu dacă puteți trimite o mașină la ….
Operator 112: Unde e asta?
Voce neidentificată: Andreea Antonescu, lasă telefonul și lasă prostiile.
Andreea Antonescu: Ștefan, vreau să plec acum de aici.
Operator 112? Unde doamnă?
Andreea Antonescu: Șefan, vreau să plec acum de aici. (…) Și asta numai din cauza căcaturilor pe care mi le faci.”