Andra și Naguale sunt deciși să încingă atmosfera în această vară cu hitul ”Falava”, al cărui videoclip a fost lansat miercuri.

Încă de la primele acorduri, piesa te face să vrei să te ridici şi să dansezi oriunde te-ai afla! Single-ul compus în studiourile Kazibo Music te face să iubeşti viaţa, te introduce în atmosfera
colorată din favelele braziliene şi promite să cucerească topurile româneşti şi internaţionale.

Pe ritmuri senzuale, proiectul Naguale îşi continuă ascensiunea internaţională cu piesa “Falava”. În plus, Andra arată cât valorează “cea mai bună voce feminină din România” şi cântă din nou în portugheză, la fel ca în hit-ul unei veri trecute, “Abelia”.

Videoclipul, în regia lui Alex Ceauşu, poartă amprenta fierbinte a Braziliei şi a fost filmat pe două continente, Europa şi America de Sud.

Prima care s-a îndrăgostit de piesă este chiar…Andra!

De fapt, primele persoane au fost Andra şi fetiţa ei, pentru că şi micuţa a reacţionat de la primele acorduri.

“Fără să am aerul că îmbrac intenţionat lucrurile în roz, vă spun cu mâna pe inimă că piesa “Falava” a fost, în ceea ce mă priveşte, dragoste la prima vedere! La prima audiţie, mai exact. Iar pentru mine, iubirile care se aprind din prima secundă sunt pe cât de motivante, pe atât de frumoase, complete, colorate. Şi se pare că şi fetiţa mea e de aceeaşi părere, că a părut la fel de cucerită că mama ei: şi-a făcut imediat simţită prezenţa printr-un dans hai să îi spunem brazilian”, a declarat amuzată Andra.

Artista speră că cei care ascultă “Falava” să vibreze la fel de puternic precum au făcut-o la piese ca “Avioane de hârtie”, “Atâta timp cât mă iubeşti” şi “Aşa e dragostea”.

De asemenea, Naguale promite să cucerească topurile cu melodia “hot” ca o vara braziliană. Dacă în România, Naguale a fost locul 1 în clasamentul celor mai difuzate piese cu hit-ul “Ïn Bucăţi”, alături de Glance şi Elena Gheorghe, pe plan internaţional, artistul este apreciat pentru sound-ul unic, iar muzica lui a ajuns în ţări precum: Rusia, India, Kazakhstan, Italia, Spania, Turcia, Belgia, Cipru sau Grecia.

Naguale a colaborat şi cu unul dintre cei mai respectaţi artişti indieni, iar majoritatea concertelor lui au loc peste hotare.

Falava” este o piesă la care eu şi Alex Pelin am lucrat alături de întreaga echipă Kazibo Music: Alexandru Zagga Antonescu, Luca George şi Andy Platon! Eu sunt convins că această piesă ne va ajuta în serile călduroase de vara să ne mişcăm pe ringul de dans şi că sound-ul diferit pe care noi îl propunem este pe placul ascultătorilor!” a declarat Naguale.

Piesa “Falava” promite să îi facă pe toţi cei care o ascultă să simtă vara mai pasional şi mai puternic că niciodată. Şi e foarte, foarte…fierbinte!