Andra a dat o mega lovitură cu piesa Without You interpretată alături de starul internațional David Bisbal. Videoclipul oficial al piesei, postat pe youtube a adunat peste 13 milioane de vizualizări în doar opt zile.

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din România, a reușit un record absolut în materie de vizualizări pe youtube. În doar 8 zile a sărit de 13 milioane de vizualizări, ceea ce reprezintă o premieră pentru un artist din România.

David Bisbal a fost de acord să cânte alături de Andra piesa Without You astfel că vizualizările videoclipului cresc de la o oră la alta.

Piesa, interpretată de cei doi artiști atât în engleză și spaniolă, pare să fie atât pe placul românilor cât și al spaniolilor.

Nu doar românii postează comentarii la videoclip, ci și fanii lui David Bisbal. Andra a fost inspirată să cânte această piesă în colaborare cu David Bisbal care a venit în România special pentru a filma videoclipul la Studiourile Buftea.

Această colaborare care se dovedește a fi de mare succes, poate fi șansa Andrei de a se lansa oficial și pe plan internațional.