Anda Adam revine în prim planul muzicii românești cu un nou single în limba română, intitulat ”Seri de Mai”, interpretat alături de CRBL.

Anda Adam se pregăteşte să cucerească serile lunii mai şi ale întregii veri cu cel mai nou single interpretat în colaborare cu CRBL: “Seri de mai”.

Cu un look sport şi fresh, în stilul ‘Moschino Girl’, Anda ne aduce o gură de aer proaspăt prin această nouă piesă care da dependenţă de la primul play.

Cât despre intervenţia lui CRBL, această reprezintă condimentul perfect pentru o piesă delicioasă.

Ritmul catchy şi versurile care te fac să o fredonezi instant sunt elementele ideale care compun un hit.

Prin această lansare, Anda îşi doreşte să dea tonul cluburilor şi teraselor de la mare, începând cu 1 mai şi continuând toată vara.

Începem vara în forţă, vreau că piesa să se audă la mare şi să transformăm 1 mai muncitoresc în 1 mai sărbătoresc. Colaborarea cu CRBL a decurs rapid, strofa lui
este exact ce trebuie. Aveam nevoie de cineva pentru o parte de rap, iar el a fost exact omul potrivit”,
a declarat Anda Adam.

Regia clipului îi aparţine regizorului Alex Ceauşu, cel care a mai lucrat cu Anda şi pentru videoclipul “Gloanţe Oarbe”.

Filmările au fost degajate, atât datorită atmosferei destinse, cât şi condiţiilor optime de pe platou.

De data asta, Anda nu s-a mai confruntat cu temperaturile scăzute de la precendetul sau clip.

Timpul petrecut la filmări a decurs uşor, de la sine. M-am plimbat cu bicicletă lui CRBL, ba chiar le-am arătat tuturor o nouă formulă de salut inspirată din filmul Get Hard (Mare şi Tare)“, a declarat amuzată Anda  Adam.