Poliţiştii sosiţi la locul accidentului rutier în urma căruia a murit Răzvan Ciobanu, au făcut o anchetă în bătaie de joc. Nu au stabilit perimetru, nu au recuperat toate piesele maşinii şi au tractat autoturismul cu un tractor.

Poliţiştii criminalişti, aflaţi sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, sunt cercetaţi disciplinar pentru modul în care au derulat ancheta la faţa locului, unde s-a produs accidentul lui Răzvan Ciobanu.

Anchetatorii nu au împrejmuit cu bandă galbenă, locul accidentului, au permis localnicilor să umble liberi în preajma maşinii, astfel că au alterat perimetrul de anchetă şi chiar au sustras obiecte din maşină şi bucăţi din maşină.

Unele dintre sticlele predate conţineau diverse lichide, apă sau sucuri, dar nu alcool, au precizat anchetatorii.

După ce în mass media s-a aflat că localnicii au pelcat cu diferite obiecte din maşină, aceştia s-au dus la poliţie să le predea.

Potrivit poliţiştilor, la sediul Poliţiei Săcele, localitate pe a cărei rază s-a produs accidentul, s-au prezentat, luni, mai multe persoane care au adus o Biblie şi mai multe sticle, pe care le-ar fi găsit după ce maşina a fost tractată de la locul accidentului.

Una dintre cele mai grave gafe făcute de anchetatori a fost faptul că au tractat maşina de la locul accidentului, cu un tractor. Astfel că pe mâsură ce era târâtă, bucăţi din maşină se desprindeau şi au rămas în urmă.

În acest fel, maşina făcută zob în urma accidentului, era dezmembrată prin faptul că era târâtă de tractor. Expertiza în acest caz, este grav afectată.

Anchetatorii  se apără şi spun că toate obiectele importante pentru mersul anchetei, respectiv acte, documente sau bani, fuseseră deja ridicate din autoturism înainte ca acesta să fie preluat pe platformă.

Răzvan Ciobanu ar fi fost aruncat din mașină prin partea de sus a mașinii, motiv pentru care a și fost găsit în apropierea autoturismului.

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paști, la doar 43 de ani,  într-un cumplit accident de mașină, în județul Constanța.  Creatorul de modă ar fi pierdut controlul mașinii și s-ar fi izbit de mai mulți copaci.