Detalii cutremurătoare despre moartea celebrei actriţie Stela Popescu.  Artista a fost găsită fără suflare, joi, în locuința sa din centrul Bucureştiului. Regina teatrului de revistă era moartă de o zi. Autorităţile anchetează cazul drept moarte suspectă.

Încă nu se cunoaște cu exactitate de ce a murit Stela Popescu, însă echipajul SMURD care s-a prezentat la fața locului susțin că actirța a suferit un stop-cardiorespirator.  Până când medicii legişti nu vor stabili cauza morţii, autorităţile au deschis dosar pentru moarte suspectă.

Trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în vederea efectuării necropsiei, în cauză fiind efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, scrie Agerpres.

Cercetările în cauză sunt efectuate de compartimentul „Morți suspecte” din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Regizorul Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu, actrița a căzut în holul casei sale și s-a lovit la cap, chiar în momentul în care se pregătea să plece de acasă. Actrița avea banii și cheile pregătite pe masă, pentru a le lua în drumul spre ieșire, conform observator.tv.

Actrița a fost găsită întinsă pe jos, într-o baltă de sânge, lovită la cap. Decesul a avut loc miercuri după-amiaza, dar trupul a fost găsit abia joi. Autopsia trupului neînsuflețit al actriței va stabili cu exactitate momentul în care s-a petrecut tragedia, însă medicii de la SMURD au confirmat că decesul survenise cu multe ore înainte de a fi găsită de fiica ei, mai spune sursa citată.

Actriţa Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 82 de ani. Echipajul SMURD care a sosit la fața locului au găsit-o în curtea casei sale, în stop cardio-respirator.

SMURD spune că apelul a fost primit la 15,32, la 112, din partea fiicei. La fața locului a ajuns un echipaj care a putut constat doar decesul. Conform SMURD, Stela Popescu era decedata de ceva vreme.

”Ca urmare a unui apel la numărul de urgență 112, care anunța existența unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, în strada Alexandru Donici, au fost trimise două echipaje SMURD (tip B și C). Din nefericire, persoana era decedată. Nu au fost întreprinse manevre de resuscitare”, precidează SMURD.

Actrița Stela Popescu suferea de mai mult timp de diabet, iar în ultima perioadă se pare că puterile i-au cam slăbit.

Vineri trupul său va fi depus la Teatrul „Constantin Tănase”, scena de care se leagă cele mai reprezentative apariții ale sale. Era încă activă în lumea artistică și avea în continuare proiecte. Urma să plece în Spania, împreună cu Alexandru Arșinel, pentru un spectacol și aveau o ofertă de la Chișinău.

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la Cernica, lângă soțul său, Puiu Maximilian.