Anca Țurcașiu, crudă și rece, în rolul lui Marlene Dietrich, la „Te cunosc de undeva!”

Anca Țurcașiu, crudă și rece, în rolul lui Marlene Dietrich, la „Te cunosc de undeva!”
loading...

Crudă, rece și blondă. Așa va fi Anca Țurcașiu, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Marlene Dietrich și va interpreta, în limba germană, cântecul “Johnny”.

Cel mai greu mi s-a părut felul în care a trebuit să cânt, pentru că Marlene Dietrich avea o anumită manieră de interpretare. Am repetat foarte mult acasă și am urmărit numeroase interviuri de-ale ei, ca să-i găsesc acel aer special. Ce a zis soțul meu, văzându-mă repetând pentru acest personaj? Nu-i place deloc limba germană (râde). Oricum eu, în general, repet izolată, cu căștile pe urechi, într-o cameră, ca să mă pot concentra pe ceea ce am de făcut…”, povestește Anca.

Tot ea mai spune că Feli Donose, colega sa de la “Te cunosc de undeva!”, i-a dat o mână de ajutor în pregătirea personajului.

“Feli a fost foarte drăguță și m-a ajutat să transcriu fonetic textul piesei, ca să-l pot învăța mai ușor”, a adăugat Anca.

Cum vor aprecia jurații transformarea Ancăi Țurcașiu în Marlene Dietrich, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

anca turcasiu - marlene

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro