Crudă, rece și blondă. Așa va fi Anca Țurcașiu, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma în Marlene Dietrich și va interpreta, în limba germană, cântecul “Johnny”.

Cel mai greu mi s-a părut felul în care a trebuit să cânt, pentru că Marlene Dietrich avea o anumită manieră de interpretare. Am repetat foarte mult acasă și am urmărit numeroase interviuri de-ale ei, ca să-i găsesc acel aer special. Ce a zis soțul meu, văzându-mă repetând pentru acest personaj? Nu-i place deloc limba germană (râde). Oricum eu, în general, repet izolată, cu căștile pe urechi, într-o cameră, ca să mă pot concentra pe ceea ce am de făcut…”, povestește Anca.

Tot ea mai spune că Feli Donose, colega sa de la “Te cunosc de undeva!”, i-a dat o mână de ajutor în pregătirea personajului.

“Feli a fost foarte drăguță și m-a ajutat să transcriu fonetic textul piesei, ca să-l pot învăța mai ușor”, a adăugat Anca.

Cum vor aprecia jurații transformarea Ancăi Țurcașiu în Marlene Dietrich, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

anca turcasiu - marlene