Din 16 martie, de la ora 20.30, super-comedia revine la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „În puii mei!”, sub sloganul „Te uiţi o seară, râzi o săptămână!”, iar printre surprizele pe care Mihai Bendeac le-a pregătit telespectatorilor se numără şi faptul că emisiunea are un nou prezentator.

Actriţa Anca Dinicu îi va întâmpina pe telespectatori în fiecare seară de miercuri, de la 20:30, cu un adevărat regal de comedie, gândit până în cele mai mici detalii de Mihai Bendeac şi interpretat de către acesta, alături de echipa sa de actori.

Anca Dinicu a avut parte de o surpriză de proporţii atunci când Mihai Bendeac i-a propus rolul. „Am primit propunerea în timpul unei şedinţe de redacţie. În cadrul emisiunii mi s-a oferit posibilitatea de a interpreta mai multe tipologii de personaje, iar acest lucru pentru mine a constituit o miză foarte puternică. În ceea ce priveşte rolul de prezentatoare, cred că m-a ghidat o inconştienţă pe care acum pot să o numesc intuiţie. Era ceva total nou pentru mine şi extrem de provocator. Pentru că am încredere în Mihai Bendeac, m-am aventurat şi am zis că trebuie să fac şi asta”, a mărturisit actriţa.

Cooptată recent în echipa „În puii mei!”, Anca s-a integrat imediat. „Mulţi dintre colegii din emisiune mi-au fost şi colegi de facultate, ba chiar profesori, şi nu am avut probleme de acomodare. Tot aici am cunoscut nişte oameni extrem de dedicaţi şi de profesionişti, datorită cărora trezitul de dimineaţă nu a mai fost o corvoadă”, a povestit ea.

Realizat în regim cinematografic, noul sezon „În puii mei!” va depăşi graniţele platoului clasic de televiziune, fiecare scenetă fiind pusă în scenă într-un decor real, autentic. De la cele mai vizibile personaje din mediul online, până la cele care ţin zi de zi prima pagină a ziarelor, personajele puse în scenă de Mihai Bendeac şi echipa sa vor intra în acţiune în cele mai diverse locaţii, de la vile opulente, până la săli de clasă, biblioteci, săli de cinema sau chiar mall-uri.