Anamaria Prodan dezvăluie unul dintre cele mai grele momente din viaţa ei

Vãzut ca unul dintre cele mai vesele şi lipsite de griji cupluri din showbiz-ul românesc, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu sunt feriţi de probleme. În cel mai nou episod al reality-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului, difuzat duminica aceasta, de la 19:45, la Antena Stars, Anamaria vorbeşte despre un moment foarte dureros din viaţa lor.

“Puteam sã mai am încã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o intrerupere de sarcinã, aşa, spontanã. Am considerat cã întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Si cred cã ceva acolo nu a funcţionat şi decât sã fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine cã s-a întâmplat aşa”, a declarat Anamaria. Cum a reuşit cuplul sã gestioneze momentul delicat şi foarte dificil, telespectatorii vor putea afla urmãrind duminicã, de la 19:45, la Antena Stars, cel mai nou episod al reality show-ului Prodanca şi Reghe. Preţul succesului.

Tot atunci, telespectatorii vor putea urmãri imagini de la evenimentul de lansare a emisiunii, atunci când Ana a fost surprisã de soţul sãu cu un gest foarte romantic. Pentru cã nu i-a putut fi alãturi în acea zi, Laurenţiu Reghecampf i-a trimis soţiei sale un cadou extravagant, prin intermediul unui bun prieten. “Soţul meu este un romantic incurabil. Este un bãrbat cum puţini se mai nasc. El face parte din categoria de bãrbaţi pe cale de dispariţie. Bãrbaţii adevãraţi. Iar inelul acela este inelul pe care l-am vãzut într-o vitrinã şi am zis: <O, ce frumos era inelul ãla>. Şi a venit inelul. Am plâns pentru cã Laur nu a putut sã fie langa mine, dar a fost lângã mine aşa cum a ştiut el mai bine şi cum ştia cã mã face fericitã!”, a mai declarat Anamaria.

În fiecare duminicã, de la 19:45, telespectatorii Antena Stars le vor putea fi alãturi Anei şi lui Laurenţiu la reşedinţa lor din Dubai, în vizitele de lucru pe care le fac în România şi în Florenţa, dar şi în casele lor din Milano sau America, având ocazia sã afle cum aratã o zi din viaţa fiecãruia.