Bucurestiul este un oras in continua expansiune, fiind unul dintre putinele localitati din Romania cu populatia in continua crestere. Acolo unde exista oameni, exista si cerere pentru locuinte iar apartamentele cu 2 camere s-au bucurat intotdeauna de o popularitate foarte mare.

 

De ce sunt aceste apartamente atat de cautate si apreciate?

In mod firesc, orice familie isi doreste mai mult spatiu. Cu toate astea, foarte multe cupluri sau familii cu copii isi indreapta investitiile catre apartamentele cu 2 camere din Bucuresti, motivele fiind urmatoarele:

 

Ofera un raport excelent intre spatiu si pret. Aceste locuinte ofera suficient spatiu pentru a va te de confortul vietii urbane si nu necesita costuri mari, nici pentru achizitie, nici pentru intretinere. Intr-un oras cu costuri ridicate, precum Bucuresti, aceasta combinatie este esentiala.

 

Sunt usor de personalizat.  Cele 2 camere permit adaptarea in functie de nevoile fiecarei persoane. Una dintre ele va fi dormitor iar cealalta se poate transforma in birou la domiciliu, camera pentru copii, atelier de lucru, etc. Aceasta flexibilitate atrage tinerii profesionisti si familiile tinere, deoarece se pot adapta usor schimbarilor din viata lor.

 

Sunt numeroase. Bucurestiul se extinde continuu, iar cartierele rezidentiale noi si moderne devin tot mai populare. Aceste zone ofera o varietate larga de apartamente cu 2 camere Bucuresti, proiectate pentru a satisface cerintele moderne.  Gasesti apartamente cu 2 camere noi atat in zone de lux, foarte costisitoare, cat si in zone in continua dezvoltare, cum este Metalurgiei Park Residence din Sudul Capitalei.

 

Noile cartiere nu ofera doar locuinte moderne, ci si facilitati precum centre comerciale, parcuri, scoli si gradinite, toate la doar cativa pasi de casa ta.

 

Sunt o adevarata oportunitate pentru cei care doresc sa investeasca. Apartamentele cu 2 camere sunt o alegere inteligenta pentru investitii imobiliare, fie pentru achizitionare personala, fie pentru inchiriere. Aceste locuinte raman in topul preferintelor si pe piata chiriilor din Bucuresti, facandu-le foarte profitabile pe termen lung.

 

Genereaza costuri mici de intretinere. Un alt avantaj major al apartamentelor cu 2 camere este costul lor de intretinere mai redus, in general, in comparatie cu locuintele mai mari. Acest lucru va permite sa economisiti bani lunar, fara a face compromisuri semnificative in ceea ce priveste spatiul de locuit.

 

 

In Romania, exista programe guvernamentale precum  “Noua Casa”, care ofera facilitati financiare pentru achizitionarea unei locuinte. Cei care doresc sa beneficieze de aceste programe trebuie sa se incadreze intr-un anumit buget, iar apartamentele cu 2 camere se situeaza intr-o gama de preturi acceptata.  Un astfel de program vine la pachet cu dobanzi mai mici, un avans mai mic si multiple alte avantaje care iti permit sa devii proprietar intr-un timp scurt.

 

Apartamentele cu 2 camere sunt, asadar, alegerea ideala pentru cei care cauta un echilibru intre confort si costuri in Bucuresti. Este adevarat ca nu sunt potrivite pentru oricine. Familiile foarte numeroase ar trebui sa se orienteze spre apartamente cu 3-4 camere sau chiar case, disponibile si ele in cartierele noi din Bucuresti si de langa oras. Majoritatea familiilor insa, vor putea gasi echilibrul intr-o astfel de locuinta, mai ales daca aleg corect zona si cladirea in care se afla apartamentul.

 

Daca esti in cautarea unui apartament cu 2 camere in Bucuresti, pe site-ul celor de la Sudrezidential.ro poti gasi mai multe optiuni extrem de interesante, in cartiere rezidentiale moderne.