Ana Vengher, una dintre ispitele care vor da emoții concurentelor din reality show-ul „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat din 26 aprilie, de la 20:30, la Antena 1, este obsedată de sport.

Ana Vengher este una dintre șarmantele tinere care intră în reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” pentru a vedea cât de fideli sunt concurenții și cât rezistă în fața tentației.

Tânara spune despre ea că este o femeie foarte liberă, dar are o mare dependență: cea de sport. Puține sunt zilele în care Ana nu face niciun fel de mișcare, nu de alta, dar a încercat nenumărate feluri de mișcare.

„Marea mea iubire este culturismul sau bodybuilding-ul. Am cochetat și cu power lifting-ul la un moment dat din curiozitate și plăcere. O oră pe săptămână mai fac și box”, declară tânăra.

Ana mai practică și yoga Ashtanga pentru relaxare și flexibilitate, capitol la care, spune ea, stă foarte prost.

„Îmi place să ies cu bilicleta și, deși nu mă omor după dans, în ultima vreme sunt din ce în ce mai tentată de gimnastică aerobică”, continuă Ana.

Dacă arsenalul ei de seducție este la fel de consistent ca cel în materie de sporturi practicate, telespectatorii vor afla în curând, la Antena 1.