Americanii mor pe capete după ce s-au vaccinat împotriva noului coronavirus

Campania de vaccinare face ravagii în SUA. În loc să protejeze americanii împotriva covid 19, vaccinul omoară tot mai multe persoane. Ultimul bilanţ comunicat de autorităţile americane indică faptul că în doar două săptămâni, peste 180 de persoane au decedat.

Datele după adunate în urma vaccinurilor experimentale cu ARNm care au fost raportate voluntar se întind pe o perioadă de două săptămâni, de la sfârșitul lunii decembrie până la 13 ianuarie 2021, 181 persoane au decedat.

Liniile directoare pentru utilizarea de urgență a vaccinului experimental cu ARNm Pfizer în Marea Britanie au avertizat femeile însărcinate și femeile care intenționează să rămână însărcinate să nu se imunizeze. În schimb, liniile directoare ale FDA emise în SUA pentru vaccinul anti covid de la Pfizer nu includeau astfel de avertismente, informează HealthImpactNews.

„Eram însărcinată de 28 de  săptămâni și 5 zile când am primit prima doză de vaccinul  COVID19. Două zile mai târziu (12/25/2020 după-amiaza), am observat  scăderea mișcărilor copilului. Copilul a fost găsit fără bătăi de inimă la începutul zilei de 12/26/2020 și am livrat   un făt de sex feminin de aproximativ 1kg și 300 g, la 29 de săptămâni de gestație” a declarat o femeie din SUA. (Sursa.)

Atunci când citiți notele însoțitoare ale acestor cazuri raportate către VAERS, reiese clar că mulți profesioniști din domeniul sănătății sunt reticenți în raportarea acestor cazuri, probabil – ca și la noi – temându-se de repercusiuni, apreciază sursele citate, oferind și câteva exemple:

(VAERS ID # 913733)   Bunica mea a murit la câteva ore după ce a primit prima doză a vaccinului Covid Moderna. Nu mă așteptam ca evenimentele să fie legate iar spitalul curant nu a   recunoscut acest lucru și am vrut să fiu sigur că a fost făcut un  raport.

(VAERS ID # 914621)   Rezident în unitatea noastră de îngrijire pe termen lung, care a primit  prima doză de vaccin Moderna COVID-19 pe 22.12.2020; s-a documentat doar efectul  secundar o oboseală ușoară după primire. Ea a decedat pe   27.12.2020 din cauze naturale conform raportului. A fost anterior de mai multe ori în îngrijirea hospice-ului, locuia în azilul de bătrâni de peste 9 ani, la   vârstnici cu demență. Datorită apropierii de data vaccinării, am simțit că ar  trebui să raportăm decesul, chiar dacă nu se crede că este înrudit

(VAERS ID # 914895)  Injecție administrată în data de 28.12.20 – fără evenimente adverse și  fără probleme ieri; Deces astăzi, 30.12.20, aprox. 2:00 azi (necunoscut  dacă este legat – Administratorul l-a marcat ca fiind din cauze naturale)

Site-ul american citat mai notează că este foarte greu de apreciat oficial numărul real de victime ale vaccinurile și pentru faptul că Certificatele de deces nu au o asemenea rubrică, cel mai lejer fiind de bifat, mai ales în cazul vârstinicilor, „cauze naturale”.

Un raport din 2011 al Harvard Pilgrim Health Care, Inc. pentru  Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA (HHS) menționa că  mai puțin de un procent din toate reacțiile adverse ale vaccinurilor  sunt raportate guvernului, informează și site-ul VaccineImpact.com

Deși 25% dintre pacienții din ambulatoriu prezintă reacții adverse  la vaccinuri, mai puțin de 0,3% din toate reacțiile adverse  și 1-13%  dintre evenimentele grave sunt raportate la Food and Drug Administration   (FDA).

Ciudat este că odată cu apariția vaccinurile au reapărut și cauzele naturale ale deceselor.