Postul de radio online Alt Radio, a lansat sâmbătă, prima emisiune auto realizată de un radio online din România. Emisiunea este produsă în colaborare cu site-ul AmCondus.ro.

Pe 16 mai, alt.radio și amcondus.ro vin cu două premiere: prima emisiune a postului și totodată prima emisiune auto produsă de un radio online din România.

Mașini la radio? Mai greu, dar… se poate! “Am Condus” este un alt.fel de emisiune auto, care va prezenta cele mai interesante noutăți din industria auto, impresiile lăsate de modelele testate de echipa amcondus.ro, întâmplări hazlii sau nu, sub forma unui editorial… vorbit.

Am Condus” se aude în fiecare sâmbăta, pe la ora 12, pe www.altradio.ro dar şi pe platformele asculta.fm şi TuneIn.

alt.radio este singurul proiect online care aplică în mediul virtual standardele și rigoarea unui radio din FM. Pe lângă un sunet de calitate, playlist-ul este gândit în cele mai mici detalii, cu piese atent verificate şi alese pe criterii stricte. Sunt detaliile ignorate de alții, dar care fac diferența. alt.radio este ALTernativa pentru cei care s-au săturat de piesele prea comerciale, goale de conținut, difuzate excesiv pe toate canalele media. Postul promovează curentul alternativ-indie, difuzând cele mai bune piese de gen din toate timpurile.

“Nu reinventăm roata. O privim altfel”

Pornind de la acest slogan, Dragoș Stoica și Mircea Iordache (echipa din spatele site-ului amcondus.ro, lansat pe 1 februarie 2015) le promit pasionaților de mașini și nu numai o experiență interesantă și captivantă, renunțând la rețeta clasică abordată de alte proiecte de gen.

Într-o manieră profesionistă, modernă și inteligentă dar, totodată, haioasă și relaxată, amcondus.ro este plin de teste povestite și filmate la standardele producțiilor “de afară”, cronici și materiale video speciale de la evenimente importante din lumea auto sau despre proiectele aparte ale producătorilor.