Prima cursă pentru ultima șansă la America Express – Drumul Soarelui, a reunit miercuri seară, la Antena 1, trei echipe.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au calificat la cursa pentru ultima șansă pentru că au terminat cursa pentru a doua imunitate a America Exprees, pe ultimul loc. Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, au terminat cursa pe locul șapte și au ajuns și ei să lupte pentru rămânerea în competiție.

Alexia Eram și fratele ei, Aris au ajuns în cursa pentru ultima șansă pentru că au fost votați de ceilalți concurenți.

În timpul cursei cu peripeții pentru iltima șansă, unde au fost supuși la mai multe probe periculoase, pentru a le testa curajul, de la coborrea cu tiroliana, mersul pe un pod suspendat, dintr-o sârmă, oeste o vale, la mersul pe o platformă la înălțime pentru a desoperii indiciile care i-au dus în arena coridelor, unde au trebuit să găsească piesele de puzzele, în timp ce trebuiau să fugă de un taur.

Alexia Eram și fratele ei, Aris s-au salvat, ajungând primii la Irina Fodor, iar a doua echipă salvată a fost Iulia Albu și  iubitul ei, Mike.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au terminat ultimii cursa pentru ultima șansă, însă au fost salvați de soarele verde, aflat în cufărul cu surprize, aflat în posesia primei echipe care au câștigat imunitatea, ivele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Însă, ginionul se ține scai de Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cei doi nu sunt deloc competitivi și vor ajunge pentru a doua oară în cursa pentru ultima șansă săptămâna viitoare și de astă dată vor termina ultimii și din păcate, vor fi eliminați din competiția America Express – Drumul Soarelui.