Antena 1 a găsit înlocuitori pentru cei trei chefi de la celebra emisiune culinară, care au refuzat să mai vină la filmările noului sezon Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea vor fi înlocuiți de patru noi bucătari în cel mai nou sezon Chefi la cuțite.

Antena 1 a decis ca noul sezon al celei mai celebre emisiuni de gătit din România, Chefi la cuțite, să fie jurizată de patru noi chefi.

Am aflat deja numele celor patru bucătari care intră la jurizare.

Alexandru Sautner, Ștefan Popescu, Orlando Zaharia și Richard Abou Zaki au fost aleși de Mona Segall să fie noii Chefi la Cuțite.

Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, în vârstă de 49 de ani, lucrează de peste 27 de ani în domeniul gastronomic. În anul 1991 a plecat in Germania unde și-a deschis trei restaurante.

Ștefan Popescu este căsătorit, are doi copii și este absolvent al Facultății de Inginerie si Management Agro-turistic. A absolvit mai multe cursuri printre care și Paul Bocuse Institute – Exclusive Pastry Program cu 3 Stele Michelin. A lucrat ca Chef la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, Hotel Novotel Bucharest City Centre, Chevin Country Park Hotel, UK, Loco Restaurant, UK și Bucharest Marriott Grand Hotel.

Orlando Zaharia, în vârstă de 44 ani, in 1979, a urmat cursurile Liceului Economic „Viilor” din București, iar primii ani în bucătărie i-a petrecut la Hotelul Intercontinental. De-a lungul anilor a gătit pentru multe vedete dar a gătit și pentru pentru Președinția României, unde făcea mesele de protocol pentru diplomații de rang înalt. A fost Executive Cheful restaurantului Noblesse și a lucrat si la restaurantul Iconic din București. În prezent este Executive Cheful lantului de restaurante Pagaia si Q’s Inn.

Richard Abou Zaki, în vârstă de 26 de ani, din Piatra Neamț, este singrul român cu o Stea Michelin. Tânărul bucătar cu restaurant în Italia, cu origini libaneze, după tată, a fost concurent la Chefi la Cuțite iar acum a ajuns jurat al emisiunii.

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost dați afară de Antena 1 din juriul Chefi la cuțite pentru că ar fi refuzat să participe la filmările noului sezon care au început în luna octombrie 2023.

Între timp, Antena 1 i-a dat în judecată pe cei trei chefi: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

Bazat pe formatul internațional Game of Chefs, evoluat și adaptat pieței din România, Chefi la Cuțite este emisiunea de divertisment de top care a captivat milioane de telespectatori în 12 sezoane și care rămâne dedicată excelenței și inovației care au consacrat-o ca lider în divertisment.