Am aflat numele echipei care va părăsi Asia Express după prima cursă din Georgia

Cel mai dur reality-show produs de o televiziune din România, Asia Express – Drumul Împăraților îşi mută competiţia în Georgia, a doua țară de pe traseul sezonului 4. Am aflat cine va pleca de la Asia Express după prima cursă din noua ţară.

După 20 de episoade filmate în Turcia, din cele 9 echipe care au pornit la startul Asia Exprees 2021, în Georgia au ajuns doar şase. O nouă țară înseamnă pentru concurenți o nouă etapă în care vor fi nevoiți să se descurce în aceleași condiții grele ca și în Turcia.

Mihai şi Elvira Petre, Cuza şi Emy, Natanticii, Adriana şi Speranţa Trandafir, Lidia și Estera Buble şi Francesco și Patrizia Paglieri sunt cele şase perechi care pornesc în prima cursă Aisa Express din Georgia.

Timp de două etape, Drumul Împăraților îi va purta pe concurenți în Georgia, ce cuprinde cele trei mari religii ale lumii – musulmană, creștină și iudaică.

De esență tare, Georgia va întâmpina vedetele cu tradiții extrem de diferite față de tot ce au cunoscut până acum, cu o cultură aparte și o limbă ce va fi foarte greu de învățat.

Am aflat că următoarea echipă care va părăsi Asia Exprees – Drumul Împăraţilor, va fi cea formată din Francesco și Patrizia Paglieri. Cei doi se pare că au rămas fără baterii şi au terminat ultimii cursa din Georgia. Francesco și Patrizia Paglieri sunt cei mai cuminţi şi fair play dintre concurenţii de la Asia Exprees. Nu au atacat pe nimeni, şi-au văzut de joc şi au încercat să facă probele cât mai bine cu putinţă. Însă drumul lor la Asia Express se va opri în Georgia.

Ştim deja şi cine va fi următoarea echipă eliminată de la Asis Express. Detalii în curând.

Duminică, de la 20:00 începe a șasea etapă Asia Express- Drumul Împăraților.