Am aflat numele echipei care părăseşte Asia Express în această seară

Ultima etapă a competiției a început aseară, pe Antena 1. Cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aur la Asia Express- Drumul Împăraților au avut parte de o nouă zi plină de aventură pură în Israel, ultima țară a traseului. Misiunile au fost diverse, iar probele le-au testat puterea de convingere, rezistența fizică, dar și rezistența psihică, pentru că în acest moment al competiției provocările devin din ce în ce mai dure.      

Un nou element surpriză a fost introdus în această etapă. Trei cufere cu nestemate roșii sau verzi i-au așteptat pe concurenții care au ajuns, de-a lungul ediției de duminică, ultimii la Irina Fodor. Cosmin și Eliza Natanticu, alături de Lidia și Estera Buble, au fost cele două echipe nevoite să aleagă câte un cufăr din cauza faptului că au ajuns pe ultimul loc, însă ce pietre ascund cuferele, telespectatorii pot afla în următoarele ediții.

”E foarte urât momentul cu această cutie ce ne poate decide soarta. Nu știu dacă ne va purta noroc. Nu-mi place, pentru că nu știu ce se află înăuntru”, au spus surorile.

Diseară, de la 20:30, pe Antena 1, cursa continuă pe Drumul Împăraților cu cele 4 echipe rămase în cursă, sub amenințarea cutiilor secrete. În acest moment al jocului, o singură cutie mai este disponbilă și va fi oferită ultimei echipe care ajunge la Irina Fodor în ediția de diseară. Ritmul competiției va fi, din acest motiv, extrem de tensionat: ”Astăzi vom afla ce echipă din cele patru va pleca acasă. Asta este marele stres. Singurul gând este să scăpăm!”.

Firul acțiunii îi va purta pe concurenți pe o distanță lungă, cu multe opriri, iar autostopul se va dovedi decisiv. Misiunile continuă prin tunelurile subterane ale cavalerilor cruciați, dar și în Haifa, acolo unde vedetele vor descoperi gusturile și tradițiile emblematice evreiești.

Urmează cea mai strânsă cursă de până acum, o cursă în care determinarea, rapiditatea și puterea psihică a vedetelor vor fi puse la grea încercare: ”Panica din cursă era peste nivelul acceptabil”, va spune Cuza. În această seară, o echipă va părăsi competiția. potrivit surselor recentNEWS.ro, echipa care părăseşte în această seară competiţia Asia Express – Drumul Împăraţilor, este cea formată din Cosmin și Eliza Natanticu.

Astfel că Emi și Cuza, Lidia și Estera Buble, Mihai și Elwira Petre rămân să lupte pentru marele premiu în valoare de 30,000 de euro.