Și alternatoarele pot fi reparate și chiar recondiționate. Un tehnician auto cu experiență în domeniu îți va repara alternatorul fără să te pună să cumperi altul nou și astfel să fii nevoit să scoți o sumă considerabilă din buzunar.

Un alternator care nu mai funcţionează corespunzător poate duce la apariţia altor defecte a căror remediere poate fi mult mai costisitoare decât verificarea şi repararea alternatorului.

Dacă alternatorul merge bine și sistemul electric al autovehicolului va funcționa optim. Alternatorul furnizează în timpul mersului autovehiculului, tensiunea necesară pentru sistemul electric al acestuia.

Potrivit site-ului www.reparatii-alternatoare.com, dacă alternatorul nu mai funcţioneză corespunzător veţi observa că luminile maşinii: faruri, stopuri, semnalizataore, luminile de bord, etc., vor fi diminuate faţă de normal. Geamurile electrice se vor deschide cu greutate.

Baterie slab încărcată sau “moartă” întrucât un alternator defect nu mai încarcă bateria.

Diodele, piesele care alcătuiesc puntea redresoare a alternatorului se pot defecta întrucât se străpung și împiedică alternatorul să mai funcționeze.

În acest caz, diodele pot fi înlocuite, iar alternatorul auto va fi ca nou la costuri foarte mici.

Profesioniștii care lucrează la service-ul de pe din Bulevardul Energeticienilor NCompania Total Auto Electric din Bucureşti are o experiență de peste nouă ani în reparația alternatoarelor defecte indiferent de marca auto și de autovehicul.r. 86 din Sectorul 3 al Capitalei, pot repara orice model de alternator, la fel cum se poate oferi audit gratuit pentru alternatoare, urmat de reparaţie rapidă, în 24 de ore.

Întrucât au o vastă experiență în domeniu, angajații companiei Total Auto Electric ştiu cum să reacţioneze rapid în orice situaţie, găsind remedii sigure şi care limitează puternic costurile clienţilor.

Indiferent că este necesară înlocuirea unui rotor, a unui stator, a unui releu, a cărbunilor, a diodelor sau a rulmenţilor de la alternator, lucrarea va fi realizată la un raport excelent calitate – preţ.

Pe lângă repararea alternatoarelor auto, angajații service-ului oferă și diagnoză computerizată, oferindu-se detalii concrete şi sigure despre autovehicul, pe baza unor softuri profesionale.

Nu contează marca sau modelul maşinii, tehnicienii vor găsi soluţii pentru reparaţii alternatoare şi pentru orice alte probleme de natură electrică apărute la autovehicul.

Echipa reparaţii-alternatoare.com va oferă următoarele servicii : reparaţii alternatoare, reparaţii aeroterme, reparaţii ventilatoare auto, recondiţionări alternatoare, verificări ale instalaţiei electrice, diagnoză auto ETC
Fie căe ste vorba de o mașină din marca Opel, Dacia, Logan, Matiz, Audi, BMW, Renault sau Ford, tehnicienii pot repara alternatorul fără niciun fel de probleme.

Dacă aveţi probleme cu alternatorul auto sau cu orice altă componentă de natură electrică va rugăm să ne contactaţi la telefon 0766 74 82 11

Pe lângă repararea alternatoarelor pentru autovehicule, tehnicienii pot repara orice tip de alternator pentru utilaje precum excavatoare, buldozere, electrostivuitoare, tractoare și utilaje agricole

Compania dispune de personal calificat care să asigure remedierea, recondiţionarea sau repararea alternatoarelor şi electromotoarelor defecte.