Fanii muzicii indie și pop-rock alternativ din România au un motiv de bucurie. Azi, s-a lansat în mediul online, un nou post de radio, numit alt.radio care va difuza cele mai bune piese din cele două genuri muzicale, la standarde FM.

Din 30 martie, alt.radio emite online şi va promova curentul indie şi pop-rock alternativ,  difuzând cele mai bune piese de gen din toate timpurile.

alt.radio este ALTernativa pentru cei care s-au săturat de piesele prea comerciale, goale de conținut, difuzate excesiv pe toate canalele media.

Dacă ești primul în topurile actuale, ai cu siguranță o muzică infectă” crede Noel Gallagher, de la Oasis. E timpul pentru ALTceva”, crede echipa alt.radio.

alt.radio este singurul proiect online care aplica in mediul virtual standardele și rigoarea unui radio din FM.

Pe lângă un sunet de calitate, playlist-ul este gândit în cele mai mici detalii, cu piese adăugate în baza de date manual, verificate şi editate una câte una și alese pe criterii stricte.

Sunt detaliile ignorate de alții, dar care fac diferența. La toate aceste aspecte echipa alt.radio a lucrat mai bine de un an de zile, pentru a livra un produs premium.

Pe lângă muzică, site-ul radioului oferă și informații actualizate la zi, despre artiști și trupele muzicale.

Radioul poate fi ascultat pe www.altradio.ro dar şi pe platformele iTunes şi TuneIn.