Cei mai talentați copii la muzică, dans și teatru vin joi, 7 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o nouă și spectaculoasă ediție a show-ului prezentat de Dan Negru. Iar o parte dintre ei își vor susține momentele artistice având alături nume cunoscute ale scenei românești.

De exemplu, Maria (8 ani, din Slobozia), o fetiță care dorește să devină actriță, va juca o scenetă împreună cu Marius Florea Vizante, iar Anda Cristina (13 ani) va cânta muzică populară având alături o parte din dansatorii lui nea Mărin, în frunte cu fiica acestuia, Larisa.

Amelia, o fetiță de 11 ani, îi va uimi pe jurați cu alegerea pe care a făcut-o pentru acest concurs: o piesă din repertoriul celebrei cântărețe americane Janis Joplin, iar Matei (11 ani), din București, va încerca să-i impresioneze pe Dorian Popa, CRBL, Alina Eremia și Pepe cu felul în care cântă la țambal, unul dintre cele mai complexe și dificile instrumente.

Andrei, zis Bebe, un puști de șase ani din Onești care vine să cânte joi, 7 aprilie, de la ora 20.30, la “Next Star”, spune că are planuri mărețe cu cele 20.000 de euro pe care le va primi, în cazul în care va câștiga talent-show-ul prezentat de Dan Negru.

“O să-mi iau un avion de aur, în el o să am niște servitori-fete și o să plec în Hawaii”, îi mărturisește el lui CRBL, unul dintre cei patru jurați.

“Dacă accepți fete în avion, mă iei și pe mine?”, îl întreabă Alina Eremia. Iar puștiul nu doar că îi răspunde afirmativ, ci îi propune să fie stewardesa-șefă.

Cum va primi Alina propunerea lui Bebe și care va fi reacția celorlalți jurați, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 7 aprilie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”.