Alin Pascal o sărută pasional pe Ramona Bădescu, la “Te cunosc de undeva!”

Alin Pascal o sărută pasional pe Ramona Bădescu, la “Te cunosc de undeva!”
loading...

Alin Pascal o sărută pasional pe Ramona Bădescu. Mai exact, personajele lor, Robbie Williams și Liza Minnelli, vor fi protagonistele acestui moment total neașteptat, la finalul piesei pe care Alin o interpretează în show-ul transformărilor.

Ramona a fost șocată de acest sărut intens care a fost aici, la canapea…”, spune Pepe, invitatul permanent al emisiunii. “Vreau să zic adevărul. A pupat-o, am văzut tot! Dar eu m-am ferit, pentru că la mine s-a uitat prima oară”, spune CRBL, care îl va imita în show pe King Africa.

Nu ai cum să-l ții în loc pe Robbie, pur și simplu nu ai cum. Am intrat în pielea personajului și nu am avut ce să fac. Practic, spiritul lui Robbie m-a împins să fac asta”, explică Alin Pascal gestul său.

Ce a răspuns Ramona Bădescu la întrebarea prezentatorului Cosmin Seleși, “Cum e să te pupe Robbie?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

alin pascal - ramona badescu

Categorii: LIFE

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro