Alin Pascal a câștigat, sâmbătă seara, cel de-al 12-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, cu o spectaculoasă transformare în Duhul lămpii, din musicalul “Aladdin”.

Sincer, nu m-am așteptat să câștig, având în vedere că e pentru prima dată când particip la un astfel de show. Este extraordinar! Faptul că am câștigat acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine. Mai ales că eu n-am câștigat niciodată nimic”, spune Alin, emoționat.

Prin participarea sa la “Te cunosc de undeva!”, Alin Pascal spune că a acumulat o experiență fantastică.

“Toată emoția aia pe care o aveam când coboram treptele transformat în diferite personaje și toată munca din spatele fiecărui personaj mi-au dat mare încredere în mine și în felul de a mă exprima artistic. Aș vrea să le mulțumesc producătorilor, juraților și celor implicați în acest proiect, pentru că mi-au dat șansa să particip. De asemenea, le mulțumesc celor de la machiaj, hairstyle și costume, cu toții sunt profesioniști până în măduva oaselor. Cu toții sunt o echipă cum nu am mai întâlnit. Și mai vreau să le mulțumesc colegilor de la canapea cu care, sper eu, am legat prietenii pe viață, mai spune acesta.

Pe locurile următoare s-au situat ceilalti patru finalisti ai sezonului: Cezar Ouatu, cu o transformare în rău-famatul Jocker, din “Batman”, Julie Mayaya, care a dat viață unui personaj dintr-un musical inegalabil al anilor ‘80, Maybelle din „Hairspray”, Adriana Trandafir care a întruchipat-o pe Tanya, din celebrul musical “Mamma Mia”, și Lidia Buble, care a fost Cruella De Vil, personajul negativ principal din „101 Dalmațieni”.

Punctele pentru transformările speciale ale celor cinci finaliști au fost oferite atât de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, cât și de nefinaliștii acestui sezon, Ramona Bădescu, Anisia Gafton, CRBL și Sebastian Muntean.

Momentele speciale ale finalei prezentate de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au fost susținute de Pepe, invitatul permanent al acestui sezon, de baletul emisiunii condus de Furnica, dar și de nefinaliștii acestui sezon, Ramona Bădescu, Anisia Gafton, CRBL și Sebastian Muntean care, alături de invitații galei, Florin Ristei și FreeStay, au interpretat câteva dintre cele mai frumoase cântece de iarnă.

Alin Pascal: “Am stat cinci ore la machiaj, ca să mă transform în Duhul Lămpii din “Aladdin””

Nu a existat personaj care să nu-mi dea bătăi de cap. Acestea au fost fie din cauza partiturilor dificile, fie pentru că trebuia să joc în travesti, fie țineau de partea de actorie. De departe însă cel mai greu personaj pe care l-am avut de imitat a fost cel din finală, Duhul Lămpii din “Aladdin”. Un personaj complex, pentru care am avut mult de cântat, mult de dansat și mult de jucat. Și totul a trebuit pregătit într-un timp extrem de scurt, doar o săptămână. Pentru acest personaj am stat cinci ore la machiaj, iar ca să mă demachiez mi-a luat o oră, spune Alin.

Concurentul mai spune că cel mai reușit personaj al său din actualul sezon a fost, din punctul său de vedere, Marvin Gaye: Sincer, îi știam melodiile, dar nu știam cine le cântă. Acum, am devenit un mare fan al său. I-am ascultat toată discografia și este spectaculoasă.

Iar cel mai nereușit personaj al său a fost Rod Steward. “Nu știu ce am avut cu el… pur și simplu nu am reușit să mi-l asum”, mai spune Alin.