La doi ai de la participarea la Cerbul de Aur de la Braşov, Alfie lansează o piesă pe piaţa muzicală din România, alături de Gran Error.

Marco & Seba, doi dintre cei mai apreciați producători din România, cu succes la nivel internațional, se află în spatele proiectului Gran Error și pregătesc, împreună cu Alfie, câștigătorul The Voice Australia 2016, o piesă care amintește de întâlnirile incitante de pe ringul de dans, fiind în același timp sexy, romantică și energică. Buona Sera aduce ritm și provoacă la dans.

“Suntem încântați de colaborarea cu Alfie, este un artist complex, cu o voce care se potrivește perfect cu sound-ul piesei Buona Sera. A fost o reală plăcere să lucrăm împreună și abia așteptăm să ascultați melodia, în numai câteva zile”, au spus Marco & Seba – Gran Error.

De-a lungul timpului, piesele produse de Marco & Seba au fost cântate de artiști precum Nicki Minaj, Nick Jonas și Akon. De asemenea, cei doi au lucrat cu producătorii artiștilor Kesha, Pitbull, Florida, David Guetta, Justin Bieber și Jason Derulo, dar au semnat și unele dintre hiturile lansate de INNA, care au fost pentru un timp îndelungat locul întâi pe radio, în țară și în străinătate, și pe platformele digitale.

În 2019, Marco & Seba au lansat proiectul Gran Error, iar primul single, Pa Mi, feat. Spania ’99, s-a auzit în cluburile din toată lumea și a avut milioane de vizualizări pe YouTube. Următoarea piesă lansată, Slow Dance, este ascultată pe cele mai mari radiouri din Turcia. Gran Error revine acum cu o nouă piesă, o colaborare de excepție cu Alfie.

Alfie Arcuri este câștigătorul The Voice Australia 2016. Primul lui single, If they only knew, lansat în 2017, are peste 2 milioane de vizualizări doar pe Vevo și Facebook și vorbește despre prima lui relație de dragoste cu o persoană de același sex. Al doilea single, Love is love, a fost imnul campaniei pentru egalitatea în căsătorie din 2017, în care Alfie a fost voluntar și a cântat în cadrul mai multor mitinguri și marșuri la nivel național