Bilanțul tragediei din Club Colectiv a ajuns sâmbătă la 59 de morți. Alexandru Mihai Iancu, rănit în incendiul din clubul Colectiv şi decedat sâmbătă, la Spitalul „Sf. Ioan”, din Capitală.

Alexandru Mihai Iancu avea 25 de ani, era din Bucureşti, absolvise Academia de Studii Economice și era pasionat de muzică şi cânta la chitară.

Alexandru Mihai Iancu, rănit în incendiul din 30 octombrie, din clubul Colectiv era internat în stare critică la Spitalul „Sf Ioan” din Capitală.

„Acum, în noaptea asta, prietenul vostru Alex are nevoie de gândurile voastre bune şi de rugăciunile voastre. Dumnezeu să îl ajute!”, a scris tatăl lui Alexandru Iancu, vineri noapte, pe pagina de Facebook a tânărului.

Tânărul era un mare pasionat de muzică şi cânta la chitară. De asemenea, Alexandru Iancu era fan Goodbye to Gravity, postând pe pagina de socializare mai multe videoclipuri ale formaţiei şi îndemnându-şi, pe 29 octombrie, prietenii de pe pagina de socializare să meargă la concertul trupei din clubul Colectiv.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv  aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi doi în Germania.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 40 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 10 în stare critică sau gravă.