Anchetatorii bucureșteni au identificat agresorul suporterului dinamovist Adrian Daniel Matei care și-a pierdut viața în urmă cu trei zile după ce a fost snopit în bătaie după partida Steaua – Dinamo.

Alexandru Badea este cel care l-a ucis în bătaie pe tânărul suporter dinamovist.

Adrian Daniel Matei avea 18 ani şi de abia trecuse în clasa a XII-a a Colegiului Tehnic Anghel Saligny.

Tănărul practica hochei pe iarbă şi era la clasa de sport, iar timpul liber participa la meciurile echipei Dinamo.

Sâmbătă, 20 augusst, alături de un prieten, a văzut din Peluza Cătălin Hîldan derby-ul Steaua-Dinamo. După meci, cei doi tineri au plecat acasă, pe jos, însă în zona metroului Titan, puştii au fost atacaţi.

Unul dintre agresori l-a lovit pe Adrian cu o sticlă în cap, iar puştiul a decedat patru zile mai târziu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a preluat investigarea cazului lui Adrian Daniel Matei, și vineri l-au reținut pe Alexandru Badea, fan al echipei giuleştene şi face parte din gruparea Radicals.

Criminalul face parte din gruparea Titan Boys, o grupare de bază din Peluza Nord a Stelei, şi lucra ca agent de pază la un supermarket.

Acesta a recunoscut în fața anchetatorilor că a avut incidentul după meciul Steaua – Dinamo şi a susţinut că l-a lovit cu un baston telescopic pe care îl avea în dotare de la job.

Alexandru Badea a fost arestat preventiv, vineri seară, sub acuzaţia de omor, decizia fiind luată de către judecătorii de la Tribunalul Bucureşti.

Adrian Daniel Matei, legitimat la clubul de hochei pe iarbă CS Antilopa, a suferit un hematom cerebral sever și a fost operat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din București, însă nu a mai putut fi salvat.

Adrian Daniel Matei