Alexandra Dulgheru, victorie dramatică la Roland Garros după un meci maraton întins pe două zile

Alexandra Dulgheru, victorie dramatică la Roland Garros după un meci maraton întins pe două zile
loading...

Alexandra Dulgheru s-a calificat luni, în turul doi la Roland Garros, la capătul unui meci dramatic ce a început duminică şi s-a încheiat azi. Românca s-a impus în trei seturi faţa americancei Christina McHale.

Alexandra Dulgheru, venită din calificări, a jucat primele două seturi ale partidei cu americanca, duminică, însă meciul s-a suspendat din cauza întunericului.

În setul trei, la scorul de 5-3, Alexandra Dulgheru a ratat trei mingi de meci şi a fost nevoită să-i anuleze americancei două mingi de re-break. Abia cu ce-a de-a patra minge, românca a reuşit să închidă partida, după ce americanca a returnat în fileu la capătul unui schimb lung de lovituri.

Alexandra Dulgheru a reuşit astfel să câştige partida în trei seturi, scor 5-7, 7-5, 6-3, după trei ore li 10 minute de joc întinse pe parcursul a două zile.

În turul doi, Alexandra Dulgheru va juca cu Anett Kontaveit.

Alexandra Dulgheru este cea de-a doua româncă ce accede azi în turul doi la Roland Garros, după ce Mihaela Buzărnescu a izbutit o calificare istorică.

În primul tur la Roland Garros se mai află Simona Halpe, Sorana Cîrsrea, Irina Begu şi Ana Bogdan.

 

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro