Alexandra Dulgheru, abandon în partida cu Caroline Wozniacki de la Doha

Alexandra Dulgheru, abandon în partida cu Caroline Wozniacki de la Doha
loading...

Din cauza oboselii acumulate în partida cu Alize Cornet de marți seară, Alexandra Dulgheru a fost nevoită să abandoneze miercuri, în optimi la Doha, în partida cu Caroline Wozniacki.

Alexandra Dulgheru, locul 94 mondial și venită din calificări unde a jucat trei partide, a abandonat partida în setul doi, la scorul de 0-3.

În primul set al partidei cu daneza, Dulgheru a cedat cu scorul de 1-6. Singurul game câștigat în partida cu Caroline Wozniacki a fost în primul set la scorul de 0-2, prin re-break.

Oboseala acumulată în partida maraton de marți seară cu Alize Cornet, care a durat două ore și 31 de minute de joc, și-au spus cuvântul asupra jocului de azi al lui Dulgheru.

Românca nu a mai fost în stare să joace și s-a retras din partidă.

Astfel că daneza, Caroline Wozniacki, a treia favorită la Doha, a acces lejer în sferturi de finală.

Calificarea în turul doi la Doha îi asigură Alexandrei Dulgheru un cec în valoare de 10.240 de dolari și 55 puncte WTA, puncte care o vor ajuta să urce zece locuri în clasament, începând de luni, 2 martie 2015.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<