A ajuns în finala X Factor, iar acum își trăiește visul cu ochii. Alexandra Crișan a cucerit inimile românilor cu interpretările sale extraordinare din show-ul de la Antena 1 și acum se pregătește să pornească prin țară alături de trupa VUNK.

Emoționată și fericită în același timp, finalista X Factor declară că este nerăbdătoare să ajungă în nu mai puțin de 18 orașe din țară și să cânte alături de băieții de la VUNK. ”Turneul se cheamă “Înconjurul lumii” și începe vineri, pe 13 martie, la Piteşti. Vom cânta împreună și vom promova și piesa “Minte-mă frumos”. Turneul acesta reprezintă foarte multe lucruri pentru mine, este o onoare să pot cânta cu băieții de la Vunk, o uriașă șansă ca oamenii să mă cunoască. Pentru mine, a fi pe scenă este cea mai mare bucurie și sunt extrem de încântată că pot face ceea ce îmi place la un alt nivel”, mărturisește Alexandra.

Finalista de la X Factor mai spune că propunerea de a pleca în turneu cu VUNK a venit în urma participării sale în show-ul de la Antena 1. ”Cornel Ilie m-a auzit cântănd, apoi a luat legătura cu mine, ne-am întâlnit și am început să discutăm despre piesa pe care ei o aveau scrisă de foarte mulți ani, dar pentru care nu găsiseră încă o voce. Mi-a mărturisit că atunci când m-a auzit cântand la televizor și-a dat seama că eu sunt vocea pe care o căuta. Cu băieții mă înțeleg foarte bine și mă bucur că sunt niște oameni cu simțul umorului”, mai spune Alexandra.

Imediat după X Factor, finalista lui Ștefan Bănică povestește că viața i s-a schimbat și că a început deja să aibă foarte multe evenimente.

”Pe 5 și 6 martie am fost invitata lui Ștefan Bănică în concertele de Ziua Femeii, iar acum mă pregătesc pentru concertul meu, susținut cu bandul meu, care va avea loc joi, 12 martie, în Club Mojo din Capitală, începând cu orele 21.00, și în care îl voi avea ca invitat special pe Alessio Paddeu, finalist și el la X Factor. Pentru noi emisiunea asta a fost un nou start, o confirmare că trebuie să crezi în visul tău”, încheie Alexandra.